Links

De links die op mijn pagina staan zijn die van hen die mij de laatste jaren gesteund hebben. Dat zijn bedrijven, vrienden, liefhebbers van Mazda, binnen en buitenlandse clubs en natuurlijk Mazda Nederland zelf.

 

Op de eerste plaats natuurlijk Mazda Nederland. Persoonlijk ben ik van mening dat iedere Mazdaclub deze link hoort hebben te staan. Het is door hen dat we deze auto's hebben en dat we nu kunnen genieten van de bijeenkomsten.
Mazda Nederland


De volgende in rij vernoem ik graag de firma Hoebeke. Zonder hen geen ondersteuning naar de Mazda klassiekers, geen hobbyisten en is dit in ieder geval niet geworden wat het nu is. Ze zijn niet alleen goede vrienden, hebben de nodige ervaringen maar geven ook een prima ondersteuning, zowel privť als in dit clubverband.
Mazdadealer Hoebeke te Rilland.

Naast dealer Hoebeke zijn we ook veel dank verschuldigd aan Piet donker en Sjoukje. zij steken enorm veel tijd in het opzoeken van oude onderdelen. Met een vieuwer en wat stoffige fishes komt er regelmatig nog wel het een en ander aan het licht.
Piet is een kei in het 'oude barrel techniek' en heeft ons al vaak uit de brand geholpen.
Mazdadealer Donker te Aalsmeer.


Nog een bedrijf wat ons de laatste tijd geweldig geholpen heeft is het bedrijf van Dassen, Profile Tyre uit Eindhoven. Dankzij hun deskundig advies blijven onze auto's goed op de weg, strak in baan en veilig.
Uitlijnen, banden, stikstof, adviezen, ze zijn er altijd en bovenal heel belangrijk is hun geweldige service. Niet goed? Dezelfde dag geholpen, gerepareerd en vervangen. Nog niet goed? Dan een ander eronder. Probeer dat maar eens ergens anders voor elkaar te krijgen.
Profile Tyrecentre Bert Dassen.


Verder een aantal sites die beslist de moeite waard zijn te bezoeken.

De Oldtimerpagina van Nederland.
Een zeer fraai gevulde site met alle ins en outs voor oldtimers. U zoekt, u verkoopt, u wilt contact, enz.. te veel om op te noemen. Heel professioneel en overzichtelijk.

De Mazda 626 club van Nederland
Een site vol informatie over de Mazda 626 GD modellen van 1987-1989. De club heeft een flinke vaste kern liefhebbers die voor hun auto gaan. Ze doen aan excursies, bezoeken bedrijven er er wordt van alles georganiseerd. Geen klets, geen zwets maar daden. Neem gerust een kijkje of neem even contact op.

Mazda MX-5 club
Ook deze Mazdaclub is niet zomaar een club. Het is een enorme onafhankelijke groep enthousiastelingen die werkelijk smaak hebben. Het is geen vergaarbak van auto's of eigenaren met problemen en net als de Mazda626 club zijn ze geen club van allerlei toeters, bellen, goedkope tuningsetjes uit Taiwan of waar dan ook vandaan. Zij zijn fanatiek, staan open voor allerlei ideeŽn en het lidmaatschap brengt ook andere voordelen met zich mee.

Nippon Classics Cars

De Mazdahobby van Hans Peters
Dit is een link naar mijn eigen site. De site staat vol over mijn hobby met Mazda. Uitgeschreven is met name mijn grootste hobby, de ervaringen met het 4-wielsturingsysteem van Mazda. Verder heb ik zelf alles al zo'n beetje uitgevoerd op de 626 en 929. Daarvan ook een beschrijving.


Mocht het zo zijn dat er enige overeenkomsten zijn met een site van de lezer dan kunnen links worden uitgewisseld. Stuur even een mailtje naar info@mazdaclassics.nl.