Wordt lid en sluit aan ...

Beste Mazdaclassicsvrienden, Mazdaliefhebbers,

Sinds een aantal jaren organiseer ik nu bijeenkomsten. Omdat deze plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland is het fijn om iedereen op tijd te bereiken. In het verleden ging dit niet altijd even gemakkelijk. Ik was afhankelijk van kranten, internet en radio maar niet overal vond de aankondiging het pad naar de liefhebber. Velen hoorden dan achteraf, te laat natuurlijk, dat ze een Mazda Classics bijeenkomst hebben gemist.

Ook de andere liefhebbers ondervonden hier de nadelen van. Laten we eerlijk zijn, zoveel oude Mazda's zijn er niet meer en zij die een oldtimer of klassieker bezitten willen natuurlijk graag elkaar ontmoeten, auto's vergelijken, ideen uitwisselen, kennisoverdracht, onderdelen etc... Deze liefhebbers lopen elkaar dus mis en dat is erg jammer.

Bovenstaande is DE reden om juist een club op te richten waar we het geheel kunnen bijhouden, database opbouwen en een historisch overzicht opzetten. Dat kan het beste door ook lid te worden van deze club. Achter onze auto's zit veel meer dan een handleiding of een stukje schrift uit die tijd. Door vele vergissingen, interpretaties en aannames raakten sommige liefhebbers de weg kwijt en de auto moest in de verkoop. Helaas, maar toch, het is niet altijd nodig geweest. Een clubbijeenkomst leert dat er vele varianten mogelijk zijn en het vaak niet zo duur hoeft te worden.

In het begin startte ik dit idee met een mailinglijst. Dat pakte niet goed uit. Mensen die geen lid van de club waren maar wel van het forum verwachtten van alles. Daarnaast wisselde de emailadressen net zo snel als de aap van boom en men was dan verbaasd dat ze geen berichten kregen.
De maillinglijst is opgeheven en hiervoor bieden we nu een volwaardig lidmaatschap aan. En laten we eerlijk zijn, na 10 jaar mogen we de Mazda Classics als redelijk bekend beschouwen en op parkeerplaatsjes rondhangen hebben we nu wel gehad.

De kosten zijn minimaal. We houden het op 5 euro eenmalige inschrijving en 25 euro jaarlijks lidmaatschap.

Wat krijg je er voor?
- 2 keer per jaar een bijeenkomst (tourtocht, show staan, bezoeken afleggen)
- toegang tot het volledige forum (er komt een ledensectie bij)
- tijdens bijeenkomsten wordt er voor broodjes en koffie gezorgd
- daar waar de mogelijkheid er is worden bedrijven bezocht
- andere (Mazda)clubs bezoeken (Japans)
- digitale nieuwsbrief
- website

Omdat de klassiekers in de zomer naar buiten komen zijn al deze activiteiten ook alleen in april en juli of augustus.
We houden namelijk rekening met vakanties en feestdagen enz... Dus een gaatje vinden we echt wel.

Het belangrijkste zijn natuurlijk de bijeenkomsten en wij hopen, zoals het een echte liefhebber beaamt, dat we deze dagen hoog op onze prioriteitenlijst zetten en er alles aan doen om hierbij aanwezig te zijn. Als eenheid n grote scala verschillende Mazda's te presenteren en daar onderdeel van zijn, dat is dan toch het mooiste wat er is!

Schrijf je in en meld je aan bij info@mazdaclassics.nl


 

Mochten er verder nog vragen zijn, geen probleem, schrijf even naar info@mazdaclassics.nl

 

Bij voorbaat mijn dank,

Hans Peters