Highlights

Highlights:

Fortentocht, april 2012
Marian en Martijn waren op pad geweest langs het noordelijke deel van de Hollandse Waterlinie, al dat moois werd gedeeld met de Mazda Classics en zo hadden we weer een prachtige historische tocht.

Technische dag, aug. 2009
In Eindhoven een speciale dag in samenwerking met de Mazda 626 Club. Deze dag leerden we alles over versnellingsbak-technieken van grandmaster Theo Veenman. Veel bekijks en een enorme leerzame dag. Velen  van ons zijn naderhand alsnog overstag gegaan voor een versnellingsbakrevisie en het vervangen van koppeling + drukgroep.

40 Jaar Mazda België, sept. 2008
Een uitnodiging van Mazda België dat een 40 jarig jubileum viert, dát sloegen wij uiteraard niet af en met een selectie van onze prachtige wagens hadden we hier een geweldige dag bij onze zuiderburen.

Rilland, aug. 2005
Jawel, nog een bijeenkomst… Rilland! Het begon weer te kriebelen, de zomer! 14 augustus 2005, De oude bakkies in hun volle glorie en natuurlijk moet er eens iets gebeuren. Ik nam contact op met mijn vrienden Jos en Kees Hoebeke en met een 20 minuten was alles geregeld. Zij verbouwden de zaak en ik zorgde voor de auto’s, de reclame en natuurlijk de contacten. Gezien de reacties was iedereen laaiend enthousiast en wederom hadden we prachtig weer.
Het resulteerde in een schitterend artikel in de Provinciale Zeeuwse Courant en nog enkele andere kranten.

Comments are closed.